ttt

Bemutatkozás

Szentendrén a Városkapu Üzletházban nyitotta meg kapuit az első Blanche Tisztítószalon 2015-ben, amely nyitása óta szolgáltatásközvetítőként könnyíti meg a környék lakóinak a textiltisztítás elérhetőségét, illetve helyben végez vasalást és ruhajavítást, varrást.

 

Akkor elsőként, és azóta is a Dunakanyar kapujában várjuk kedves Ügyfeleinket – sorbanállás és parkolási díj nélkül. Ekkor még a ruhák és lakástextilek teljes körű tisztítását a budapesti Lux Clean tisztító végezte – emellett elérhető szőnyegtisztítás, bőr-, szőrme tisztítás, motoros ruhák tisztítása. Nyitás óta képviseljük ügyfeleink felé és megköveteljük partnereinktől a korszerűséget, gyorsaságot, precizitást és mindenekelőtt a minőségi szolgáltatásnyújtást.

 

Ennek érdekében az ügyfelek és a textíliák sajátos igényeit figyelembe véve megvalósítjuk a darabok egyedi kezelését. Az ügyfelek mellett odafigyelünk környezetünkre is, igyekszünk óvni, megőrizni azt – ennek érdekében textilkímélő, környezetbarát, kellemes illatú mosószereket, öblítőket használunk minden olyan vizes tisztításnál, ahol ezt a technológia lehetővé teszi. A vegytisztítás a legkorszerűbb környezetvédelmi és tűzvédelmi előírásoknak megfelelő, modern vegytisztítógéppel történik.

Tisztítás után a kézi munkával végzett minőségi vasalást és gőzölést szakembereink magas szintű tudása és tapasztalata garantálja.

 

Ügyfeleink minden esetben lehetőség szerint környezetkímélő, újrahasznosítható védőcsomagolással ellátott vállfán vagy hajtogatva kapják meg textiljeiket. Igény esetén házhozszállítással egészítetjük ki szolgáltatásainkat. 
2018-ban Budapest III. kerületében nyílt meg a második Blanche Tisztítószalon, ahol a vizes tisztítást már helyben végezzük – ez a szalon a benne használt gépek, az európai minőség és a technológiai folyamatok szigorú betartása miatt MIELE Referenciaszalon minősítést kapott. 
2019-ben Budapest II. kerületében nyitotta meg kapuit a harmadik Blanche Tisztítószalon – így már három helyen vagyunk jelen, három helyen garantáljuk Önöknek textíliáik tisztításának professzionális elvégzését!

 

A lakosság széles körű kiszolgálásán kívül, hotelek, apartmanok, panziók, éttermek és airbnb-s szálláshelyek textiljeinek tisztítását háztól házig elvégezzük.