Bemutatkozás

Szentendrén a Városkapu Üzletházban nyitotta meg kapuit a Blanche Tisztítószalon, mely a budapesti Lux Clean Tisztítószalon átvevőhelye.

Partnerünk Budapesten már a múlt század harmincas éveiben megtalálható volt pontosan ugyanabban a helyiségben, ahol jelenleg is üzemel. Később államosították, és a Fővárosi Patyolat Vállalat égisze alatt működött a helyben történő ruhatisztítás, alakult ki a szalon jelleg – Budapesten, “nyugati mintára”, elsőként itt. Külsőségeiben nem sokat változott, de belül annál inkább, hisz a legkorszerűbb gépekkel dolgoznak a szalonban. A patinás patyolat hírnévhez hűen a mosást, a vegytisztítást és a ruhatisztítást gyorsan és precízen látják el. Professzionális eszközeikkel, szakavatott kollégáikkal garantálni tudják a textíliák egyedi kezelését, lehetőséget nyújtva a sajátos igények kielégítésének. A mosáshoz textil és színkímélő, környezetbarát, sok komponensből épített korszerű szintetikus folyékony mosószert használnak. Vegytisztításuk a legkorszerűbb környezetvédelmi és tűzvédelmi előírásoknak megfelelő, modern vegytisztítógéppel történik.

Vegytisztítási szolgáltatásunk során a Lux Clean Szalonban a vegytisztítást megelőzően minden egyes ruhadarabot átválogatnak és csoportosítanak az anyagnak és színnek megfelelően, hogy a lehető leghatékonyabb kezelést biztosítsák, a felesleges károk okozása nélkül. Szükség esetén utólagos foltkezelést is végeznek az adott textileken. A vegytisztítást követő minőségi ellenőrzés után elvégzik a kézi munkával történő vasalást vagy gőzölést, valamint a csomagolást. A kitisztított termékeket minden esetben védőfóliával ellátva vállfán vagy hajtogatva tárolják, így kerül átadásra. A vegytisztítás során minőségi garanciát vállalnak az egyes textíliák foltmentesítésére.

A vegytisztítás mellett a mosodai szolgáltatás illatos, foltmentes kényelemét is biztosítjuk.

Minden szolgáltatásunk lakosság, közületek, cégek részére egyaránt igénybe vehető.

Tisztítószalonunk a Dunakanyar kapujában sorbanállás nélkül, ingyenes parkolással várja Önöket!
Igény esetén házhozszállítással egészítjük ki szolgáltatásainkat.